Tom Hardy over de mogelijkheid dat Venom en Spider-Man in dezelfde film verschijnen

Tom Hardy heeft gezinspeeld op een mogelijke toekomstige cross-over tussen zijn personage Venom en Spider-Man.

Tom, die voor het eerst de rol op zich nam van Eddie Brock en symbiont Venom voor de film van 2018, zal binnenkort verschijnen in de tweede aflevering, Venom: Let There Be Carnage, waaraan hij ook als producer werkte en aan het verhaal werkte.

En nu heeft hij zijn rol gemorst in een interview voor het herfstnummer van 2020 van Esquire UK.

Gevraagd naar de vraag of zijn personage, dat voor het eerst is ontstaan ​​als onderdeel van de Spider-Man-strips, zou kunnen verschijnen in een toekomstige film met de webslinger, zei Tom dat hij ‘nalatig zou zijn als ik geen enkele vorm van connectiviteit probeerde te sturen’ .

‘Ik zou het werk niet doen als ik niet wakker was en niet openstond voor elke mogelijkheid of eventualiteit of er opgewonden van zou zijn’, voegde hij eraan toe.

‘Natuurlijk is dat een grote kloof om over te springen, om door één persoon alleen te worden overbrugd, en het zou een veel hoger niveau van diplomatie en intelligentie vergen, zitten en praten, om zo’n arena te veroveren.

De ster vervolgde: ‘Mochten beide partijen bereid zijn, en het is gunstig voor beide partijen, ik zie niet in waarom het niet zou kunnen zijn. Ik hoop en sterk, met beide handen, gretig duwen naar dat potentieel, en zou alles doen om dat te laten gebeuren, binnen wat goed is in het bedrijfsleven.

‘Maar het zou dwaas zijn om niet naar de Olympische Spelen te gaan als je 100 meter zou rennen, dus ja! Ik wil op dat veld spelen.’

De Britse acteur, bekend van rollen in Dunkirk, The Revenant en Mad Max: Fury Road, ging ook in op de mogelijkheid van een derde film voor zijn Marvel-personage.

‘Ik denk ook aan de derde film, omdat ik denk dat je die tegelijkertijd moet schrijven,’ zei hij.

‘Een derde zal pas groen licht krijgen als de tweede succesvol is, maar de studio was heel, heel blij met nummer twee.

Britse bioscoopbezoekers zullen tot 15 september moeten wachten om te zien wat de toekomst biedt voor Tom’s dodelijke beschermer Venom en Brock, terwijl hij probeert zijn carrière als onderzoeksjournalist nieuw leven in te blazen door seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) te interviewen, die de gastheer wordt van de symbiont Carnage en ontsnapt uit de gevangenis na een mislukte executie.

In de VS komt de film op 24 september uit.

Naast zijn nogal aansprekende fotoshoot voor Esquire, vertelde Tom ook over zijn leven in lockdown en hoe hij super gepassioneerd is geworden door het bakken van zuurdesembrood.

error: Kopiëren mag niet!