Beyonce bevestigt dat ze werkt aan ‘genezende’ nieuwe muziek terwijl ze een verbluffende shoot doet voor haar 40e verjaardag

Beyoncé laat de Beyhive bruisen van de onthulling dat ze in de studio aan nieuwe muziek heeft gewerkt.

De zangeres heeft ‘genezing’ gevonden in de studio waar ze meer dan een jaar lang tracks heeft gekookt in de hoop dat ze mensen zullen helpen om weer een beetje normaal te worden.

In een interview met Harper’s Bazaar, naast een absoluut verbluffende shoot met Beyonce in ongelooflijke western-geïnspireerde kleding, heeft Queen Bey de bonen gemorst op de muzikale update waarnaar fans wanhopig zijn geweest.

De 39-jarige legde uit: ‘Met al het isolement en onrecht van het afgelopen jaar, denk ik dat we allemaal klaar zijn om te ontsnappen, te reizen, lief te hebben en weer te lachen. Ik voel een renaissance opkomen en ik wil op elke mogelijke manier deel uitmaken van het koesteren van die ontsnapping.

‘Ik zit nu anderhalf jaar in de studio. Soms duurt het een jaar voordat ik persoonlijk duizenden geluiden heb doorzocht om precies de juiste kick of snare te vinden.’

De ster legde uit: ‘Eén refrein kan tot 200 gestapelde harmonieën hebben. Toch gaat er niets boven de hoeveelheid liefde, passie en genezing die ik voel in de opnamestudio.

‘Na 31 jaar voelt het net zo spannend als toen ik negen jaar oud was. Ja, de muziek komt eraan!’ Praise Bey!

Het maakt allemaal deel uit van haar plan om ‘van haar leven te genieten’ als ze de 40 nadert, een mijlpaal die ongetwijfeld gepaard zal gaan met een geweldig feest (of zoveel feest als de pandemische beperkingen toelaten).

Maar ze zal het zeker niet rustig aan doen, want de moeder van drie wil nog steeds een pionier blijven door ‘systemische onevenwichtigheden te ontmantelen’ en haar toch al indrukwekkende imperium uit te breiden.

‘Ik heb geleerd dat ik moet blijven dromen’, zei de Drunk In Love-ster.

‘Ik wil laten zien dat je plezier kunt hebben en een doel kunt hebben, respectvol kunt zijn en je mening kunt uiten. Je kunt zowel elegant als een provocateur zijn. Je kunt curvy zijn en toch een mode-icoon zijn. Deze vrijheid wens ik iedereen toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: