Prijs diesel en benzine per liter verhoogd ingaande 13 augustus


Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft donderdag 12 augustus bekendgemaakt, dat ingaande vrijdag 13 augustus een liter diesel, gedistribueerd door GOw2 Energy, SRD 17,95 zal kosten. De prijs voor een liter ongelood zonder additieven gaat SRD 15,95 kosten.

Evenals bij alle voorgaande prijsaanpassingen stelt het ministerie ook nu weer, dat de brandstofprijs wordt verhoogd vanwege de ‘fluctuerende trend van de wereldmarktprijs voor brandstof’. Het is een zoveelste verhoging dit jaar en de burger wordt weer op kosten gejaagd.

De prijs voor een liter ongelode benzine zonder additieven, gedistribueerd door SOL Suriname, wordt SRD 15,95 en een liter ongelood met additieven SRD 21,04. Voor een liter diesel zal vanaf 13 augustus SRD 17,95 moeten worden betaald.

Een liter diesel gedistribueerd door RUBIS gaat SRD 17,95 kosten, een liter ongelode benzine zonder additieven gaat SRD 15,95 kosten.

Het ministerie komt weer met prijsverhogingen voor een liter diesel en benzine de avond voordat de verhogingen ingaan. Verkeersdeelnemers zullen vrijdagochtend onaangenaam verrast zijn wanneer ze willen tanken.

PK

error: Kopiëren mag niet!