Lukaku keert terug naar Chelsea in gerapporteerde transfer van € 115 miljoen van Inter

Romelu Lukaku is terug op Stamford Bridge.

Chelsea voltooide donderdag de ondertekening van de 28-jarige Belgische spits van Inter Milan, wat hun toch al geladen aanval verder versterkte.

The Blues hebben naar verluidt een clubrecord van € 115 miljoen betaald om een ​​speler te contracteren die van 2011 tot 14 op hun boeken stond. Lukaku verliet de outfit van West-Londen na slechts 10 Premier League-optredens en een huurperiode bij West Bromwich Albion.

De gigantische vergoeding overschaduwt de aanvankelijke £ 72 miljoen die Chelsea afgelopen zomer opspatte om Kai Havertz van Bayer Leverkusen te rekruteren.

“Ik ben blij en gezegend om terug te zijn bij deze geweldige club”, zei Lukaku na het tekenen van een vijfjarig contract. “Het is een lange reis voor mij geweest: ik kwam hier als een kind dat veel moest leren, nu kom ik terug met veel ervaring en volwassener.

“De relatie die ik heb met deze club betekent zoveel voor mij, zoals je weet. Ik heb Chelsea als kind gesteund en nu terug te zijn en te proberen hen te helpen meer titels te winnen, is een geweldig gevoel.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: