Het regeringsbeleid ontbreekt duurzaamheid

De regering Santokhi-Brunswijk sloeg een jaar geleden vol goede moed de handen aan de ploeg. De Augiasstal zou worden gewassen. Er werden pogingen ondernomen om de omgeving van de Centrale Markt en de Vreedzaam Markt te verbeteren. Met de ondersteuning van ressortraadsleden, ondernemers en ander volk in de buurt kreeg de voorgevel van de Vreedzaam Markt een verfbeurt.

Butbutu

Het Parkeerterrein werd gereguleerd. Tegen betaling kan er geparkeerd worden. Er werden hefbomen en overdekte parkeerloketten geplaatst voor de parkeerwachters. Het regeringsbeleid ontbreekt duurzaamheid. De niet goed doordachte, ongecoördineerde, pikipiki plei en butbutu-werkwijze blijkt onbegonnen werk te zijn geweest. De loketten waren al na enkele maanden vernietigd. De hokjes zijn de standplaats van dak-thuislozen en gespuis geworden.

Puin wordt niet verwijderd

De afbraak is al lange tijd gaande. De werkarmen van de regering verzuimen om de gang van zaken in goede banen te leiden. Er is sprake van incompetentie. Niet eens het puin van de afgebroken hokjes wordt verwijderd. Dit terwijl het 60.000 koppige ambtenaren leger niets uitvoert.

HD

error: Kopiëren mag niet!