164 overtreders avondklok opgepakt in weekend

164 overtreders van de avondklok, waaronder 38 vrouwen, zijn in het weekend van vrijdagavond 6 augustus tot in de vroege ochtend van maandag 9 augustus door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL), overgebracht naar het André Kamperveen Stadion, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 11 augustus.

De overgebrachte overtreders zijn personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder hield de politie 13 automobilisten staande. Van 9 bestuurders die op dat moment het rijbewijs niet konden tonen, werden de wagens weggesleept,.

Tijdens surveillances werden op verschillende locaties hangjongeren van verwijderd en verschillende feesten stopgezet. Bij de bruggen zijn in 685 voertuigen gecontroleerd en 149 voertuigen doorzocht.

error: Kopiëren mag niet!