President Santokhi wil aan tafel met SVB en bondscoach Dean Gorré

President Chandrikapersad Santokhi wil aan tafel met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en de door de SVB aan de kant gezette bondscoach van het nationale voetbalelftal, Natio, Dean Gorré, en ze aanmoedigen het pad van dialoog altijd op te zoeken en team Suriname altijd voorop te stellen.

‘Als goede huisvader’ heeft de president gemeend zowel de Surinaamse Voetbalbond als Gorré te ontvangen om nadere informatie tot zich te nemen, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

Samen met zijn college van adviseurs zal de president deze informatie op de weegschaal leggen en vooral partijen aansporen al hetgeen te doen dat ertoe kan leiden dat het nationaal belang steeds terdege gediend wordt.

Gelet op het feit, dat het hier om een autonome instantie (SVB) gaat, geeft het Kabinet van de President aan, dat het geenszins de bedoeling is dat er interventies komen vanuit het Kabinet van de President.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: