Nieuwe controverse: Kareena Kapoor en Saif Ali Khan noemen hun zoon Jehangir

Het is nog maar een maand geleden, dat Kareena Kapoor en Saif Ali Khan de naam van hun tweede baby Jeh bekendmaakten, maar het lijkt erop dat de naam van hun kind het onderwerp is geworden van een nieuwe controverse, net zoals het gebeurde in het geval van hun oudste zoon Taimur Ali Khan. Nadat een artikel in Bollywood Hungama beweerde, dat in het nieuwe boek van Kareena de naam van haar zoon wordt genoemd als Jehangir Ali Khan, zijn social media druk bezig geweest met het bespreken van de naam van de baby.

Het artikel vermeldde, dat in het boek van Kareena de naam van het kind wordt geschreven als Jehangir Ali Khan samen met zijn foto. Eerder had de vader van de acteur, Randhir Kapoor, bevestigd dat de baby Jeh heet.

Kort nadat Jeh’s naam trending begon te worden op Twitter, ging Saif’s zus Saba Ali Khan naar Instagram en deelde een screenshot van een van de berichten waarin wordt beweerd dat de echte naam van de baby Jehangir is. Ze schreef ernaast: “Jeh … JAAN.” Ze schreef ook: “What’s in a name? Heb lief… leef en laat het zijn. Kinderen zijn Gods zegeningen.”

Kareena Kapoor en Saif Ali Khan verwelkomden Jeh in februari 2021. Kareena, die onlangs haar zwangerschapsboek lanceerde, had eerder gezegd: “Dit is een hele reis geweest … zowel mijn zwangerschappen als het schrijven van mijn zwangerschapsbijbel. Er waren goede dagen en slechte dagen; sommige dagen stond ik te popelen om naar mijn werk te gaan en andere dagen had ik moeite om uit bed te komen. Dit boek is een heel persoonlijk verslag van wat ik zowel fysiek als emotioneel heb meegemaakt tijdens mijn beide zwangerschappen.”

Eerder had Kareena gezegd, dat zij en Saif deze keer de naam van hun zoon niet zullen aankondigen, omdat ze na de geboorte van Taimur met immense trollen te maken hebben gehad. 

Op het werkfront zal Kareena vervolgens te zien zijn in Laal Singh Chaddha. Saif is binnenkort te zien in Bhoot Police, Adipurush en Bunty Aur Babli 2.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: