Housefull for Hrithik Roshan

Farah Khan boekt een dag lang theater met één scherm in de voorsteden om morgen een commercial te maken met Hrithik Roshan

Als je Hrithik Roshan aan boord hebt, moet je groot denken. Farah Khan weet het maar al te goed en heeft een voorstedelijk theater met één scherm geboekt om morgen een commercial te filmen met de superster. Hoewel ze zich nog moeten verenigen voor een film, werkte het acteur-regisseurduo eerder samen aan een advertentie, om nog maar te zwijgen van verschillende dansnummers.

“Afgelopen december had Farah Hrithik geregisseerd voor een reclame voor wierookstokjes die was opgenomen in Film City, Goregaon. Deze keer heeft hij zijn gezicht geleend aan een merk roestvrij staal en ijzeren staven. Binnen in de bioscoop is een speciale set gecreëerd, die het decor vormt”, onthult een bron. Beiden zijn voorzichtig geweest met fotograferen tijdens de pandemie en zullen filmen in overeenstemming met de veiligheidsnormen. De bron voegt toe: “Terwijl het lean team is getest, zal de locatie grondig worden ontsmet. Farah is volledig gevaccineerd.”

In 2019 werd breed uitgemeten dat Khan Roshan zou regisseren in de remake van Satte Pe Satta (1982), maar het plan kwam niet uit. De choreograaf-filmmaker zegt dat ze met veel plezier met de acteur samenwerkt sinds ze samenwerkten voor Ek pal ka jeena in Kaho Naa Pyaar Hai (2000). “Hrithik is altijd erg leuk om mee te fotograferen. Hij is fantastisch”, zegt ze, terwijl ze uitkijkt naar hun nieuwste project.


error: Kopiëren mag niet!