STVS uit voorzorg uit de lucht


Rond half zes zondagmiddag 8 augustus werd de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) getroffen door een zware regenbui. Het gevolg van de regenbui was dat het televisiestation te kampen kreeg met enorme wateroverlast.

Vooral de controleruimtes werden getroffen door het water. Er stroomde zelfs water uit een verzekeringskast en dat zorgde uiteraard voor een gevaarlijke situatie.

Uit veiligheids- overwegingen voor het personeel en om verdere vernietiging van apparatuur te voorkomen hebben de directie en de Raad van Toezicht besloten de uitzendingen van haar zenders te stoppen.

De Raad van Toezicht en de directie zullen alles in het werk stellen om de uitzendingen zo spoedig en veilig mogelijk te hervatten. Een gesprek met de personeelsbond staat voor maandag 9 augustus gepland.

De STVS biedt aan haar kijkers de excuses aan voor het ongerief.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: