Politie verbrand weer hoeveelheid drugs te Kraka

De afdeling Narcotica Brigade van de politie, onder leiding van een Officier van Justitie, heeft maandagmorgen 9 augustus te Kraka in het district Para weer een partij drugs verbrand, zo meldt het Korps Politie Suriname. In de eerste week van juli werd ook al een partij drug te Kraka verbrand.

Het ging om cocaïne in vaste- en in vloeibare vorm. De cocaïne in vaste vorm bedroeg 339.988,61 gram en de cocaïne in vloeibare vorm bedroeg 3834 milliliter. Verder werd 101,58 gram marihuana vernietigd.

De hoeveelheid cocaïne ontdekt in de vergrendelingsstangen van zestien zeecontainers behoort ook tot de partij drugs die is vernietigd. Er is ook drugs verbrand die door de douane recherche in postpakketten is ontdekt en overgedragen waren aan de Narcotica Brigade.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: