Dc Wanica Noord-West brengt bezoek aan Hadassah opvangcentrum

De districtscommissaris van Wanica Noord-West, Suraksha Hirasingh, heeft woensdag 4 augustus een bezoek gebracht aan het Hadassah Opvangcentrum. Bij dit bezoek heeft de districtscommissaris  een bedrag gedoneerd aan het opvangcentrum. 

Het Hadassah Opvangcentrum zorgt voor de huisvesting, het welzijn en de begeleiding van kwetsbare kinderen en vrouwen in de samenleving en staat aan de Santopolderweg. 

Dit opvangcentrum heeft te kampen met een tekort aan middelen om te kunnen voorzien in hun dagelijks  behoeften. Zij hebben daarvoor recentelijk het verzoek gedaan aan de dc voor ondersteuning om in hun behoeften te kunnen voorzien.

De districtscommissaris is toen op persoonlijke titel op zoek gegaan naar personen en bedrijven die bereid waren een donatie te doen aan voornoemde opvangcentrum die onder de stichting Weid mijn lammeren valt. 

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: