Zwangeren opgelucht, geen bijbetaling meer voor ligdagkosten

Het Diakonessenhuis heeft woensdag 4 augustus via een bekendmaking laten weten, dat de SZF/Bazo verzekerden per die datum geen bijbetaling meer hoeven te doen. De bijbetaling per ligdag is niet meer van kracht.

Zwangere vrouwen laten weten, dat dit eindelijk goed nieuws is en geven aan dat men ze eindelijk gehoord heeft en dat ze heel erg opgelucht zijn.

Alleen blijven de zwangeren zich wel afvragen hoe het staat met de laboratoriumkosten. Ook geven enkelen aan, dat het probleem van de aanvraag van Bazo-kaarten ook zo snel mogelijk aangepakt moet worden, anders zullen zwangeren nog steeds voor alles moeten betalen. 

De aanvraag van dokterskaarten laat echter te lang op zich wachten, nu staan sommige vrouwen al op het punt om te bevallen en hebben nog steeds geen dokterskaart. Voor de ene groep die over een geldige Bazo-kaart beschikt is het zeker wel een opluchting.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: