Verontwaardiging in DNA: Kabinet van de President stuurt dispensatieverzoek huwelijksfeest door naar BIBIS-minister

Mevin Bouva van de NDP-fractie in de Nationale Assemblee heeft donderdagmiddag 5 augustus met grote verontwaardiging gereageerd op het verzoek van een niet nader genoemde persoon uit de samenleving gericht aan het Kabinet van de President voor Covid-dispensatie voor het houden van een groot huwelijksfeest. Dit verzoek is per schrijven doorgeleid naar de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) voor afhandeling. 

Het doorgeleidingsschrijven naar BIBIS-minister Albert Ramdin is getekend door de First Lady. Het kan er bij het Assembleelid niet in dat dit verzoek voor dispensatie niet direct is afgewezen.

Het is geen goed signaal naar de rest van de samenleving, zeker niet in dit stadium waar er sprake is van nieuwe Covid-19 varianten. Hij waarschuwt de regering om geen toestemming te geven voor de dispensatie. “Gelooft u me voorzitter, als de dispensatie wordt gegeven gaan we allemaal naar het feestje.” 

Hij wil garantie van de regering dat er geen dispensatie wordt verleend.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: