Notoire dief blijft actief in buurten Paramaribo-Noord

Man heeft het voorzien op spullen in tuinen en op balkons van percelen

Een man, mogelijk een dak- en thuisloze, terroriseert al langere tijd bewoners op hun percelen in buurten in Paramaribo-Noord. Onlangs berichtte Dagblad Suriname al, dat hij ongevraagd op percelen in de omgeving Mon Plaisir, Twee Kinderen en Blauw Grond komt en het vooral voorzien heeft op planten, bloemen (orchideeën), fruit en zelfs een kruiwagen.

Dat liet een van de getroffen bewoners de redactie van Dagblad Suriname weten en toonde een aantal videobeelden waarop de onbekende man te zien is die rondstruint op een perceel.

Inmiddels zijn er weer beelden opgedoken waarop deze keer te zien is, dat de man kussens van tuinstoelen steelt. Hij neemt een aantal kussens onder zijn armen en verdwijnt er vervolgens mee.

De diverse diefstallen zijn gerapporteerd zijn aan de politie van het politiebureau Geyersvlijt, maar tot de dag van vandaag is de politie er dus niet in geslaagd om de man op te pakken. De politie zou beschikken over alle relevante informatie, waaronder zelfs de identiteit van de dief.

De bewoners maken zich zorgen en vrezen dat het erger kan worden en dat de nachtelijke bezoeker vandaag of morgen niet alleen de tuin tot zijn werkterrein maakt, maar ook gaat proberen in te breken in een of meerdere woningen.

Om dat te voorkomen worden videobeelden geplaatst op social media (Facebook), in de hoop dat die kunnen leiden tot enige concrete actie en uiteindelijk tot de aanhouding van de notoire dief.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: