Groepsleider scouts: “Aandacht blijven besteden aan activiteiten van uw kinderen”

De Pater Anton Doniciegroep is alweer 40 jaar actief in Latour. Dit is een scoutinggroep. De padvinderij is al 97 jaar in Suriname. “De grootste jeugdorganisatie in de wereld bestaat ondertussen 114 jaar”, vertelt Wilgo Koster, groepsleider van de Anton Doniciegroep. Dat was op 1 augustus.

Door Covid-19 lijkt het erop dat er in Suriname geen padvinders meer zijn. “Dat is niet zo”, zegt Koster. De programma’s zijn aangepast en op Latour zijn er installaties van scouts en bevorderingen geweest. 

Koster noemt ook de St. Martinus de Poresgroep op de hoek van de Welgedacht A en de Indira Gandhiweg die ook activiteiten hebben gekend. “Opvallend was de aanwezigheid van de ouders. Een mooi voorbeeld om ouders aan te moedigen om aandacht te besteden aan de activiteiten van hun kinderen”, zegt Koster tot slot. 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: