“Alles wat je verdient is op voordat je thuis aankomt”

Een taxichauffeur zegt aan de redactie van Dagblad Suriname, dat het helemaal niet goed gaat. “De prijzen in de supermarkt zorgen ervoor dat we bijna niets overhouden. Het is echt duur, echt waar. Alles wat je verdient is op voordat je thuis aankomt.” De taxichauffeur noemt ook de hoge prijzen van auto onderdelen.

Door de Covid-situatie merkt hij ook dat hij minder klanten vervoert. Daardoor voelt hij de economische klappen dubbel zo hard. De man ziet op straat gaan als de enige optie. “De mensen moeten op straat gaan, want ze pinaren nu.”

Een vrouw die verantwoordelijk is voor de lijnbuscoördinatie zegt dat de ‘business’ dood is. “De mensen gaan niet meer uit, want er is geen geld. We kunnen de bussen niet meer onderhouden. Er is geen geld om banden en onderdelen te kopen. De vrouw zegt niet te weten wat de oplossing is voor de huidige omstandigheden. “Op dit moment ben ik niet blij, het gaat echt heel slecht”, laat ze tot slot weten.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: