Shershaah actrice Kiara Advani’s ingetogen blik in een groene organza sari bladeren

Kiara Advani is helemaal klaar voor de promoties van Shershaah. In de film speelt ze de rol van wijlen kapitein Vikram Batra’s verloofde, Dimple Cheema. Kiara Advani staat bekend als een fashionista en blijft ons verbazen.

De actrice is geliefd als een eenvoudig Indiaas meisje, zoals we hebben gezien in Kabir Singh. Mensen konden geen genoeg krijgen van Preeti. Haar rol als Dimple Cheema ligt ook in dezelfde lijn. We kunnen zien dat ze gekleed is in salwar kameezes in het lied, Rata Lambiyaan. Nu heeft ze geposeerd in een groene organza sari die Rs 48.000 kost voor de promoties. De actrice ziet er prachtig uit.

De sari gedragen door de sari was van een merk genaamd Torani. Het modehuis is gespecialiseerd in vintage designs met een vleugje eigentijds. Het item dat Kiara Advani draagt, is een Angoori Farrin-sari. De sari is gemaakt van organza en is machinaal geborduurd met witte draad. Kiara combineerde de sari met een mouwloze blouse met bloemenprints.

De actrice droeg de sari met zilveren jhumka’s en roze glazen armbanden. Ze bond haar haar in een knot. Om de make-up eenvoudig te houden, koos Kiara Advani voor kohled-ogen en veel mascara. Een vleugje nuderoze lippenstift en wat blos maakten haar mooier. Het was een Indiase meisjeslook, dus we hadden ook een kleine bindi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: