Sonali Bendre en Moushumi Chatterjee sieren sets van Super Dancer – Chapter 4

De twee lieftallige en iconische actrices Sonali Bendre en Moushumi Chatterjee zullen het podium van Super Dancer – Chapter 4 sieren.

De deelnemers zullen optreden op een aantal prachtige tijdloze nummers en zullen allemaal grooven op de meest boeiende deuntjes aller tijden. Het publiek zal Sonali Bendre en Moushumi Chatterjee ook enkele grappige ervaringen en danstalenten zien delen tijdens de show.

De twee groenblijvende actrices worden geëerd in een blockbuster-tribute.

Sonali en Moushumi leken een fantastische tijd te hebben op de sets van Super Dancer, met leuke grappen, genietend van het talent van de deelnemers en genietend van de mooie herinneringen. Van de ongelooflijke optredens van de deelnemers op hitparadeliedjes van Sonali en Moushumi, tot Sonali die een geschenk voor Florina brengt, tot een speciaal optreden van ASP (Amit, Sanchit en Pruthviraj) voor de gastjuryleden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: