Koninklijke familie wenst Meghan Markle een gelukkige 40e verjaardag

De Britse koninklijke familie ging woensdag via sociale media Meghan Markle een gelukkige 40e verjaardag wensen, ondanks spanningen met de Sussexen.

Prins William en Kate Middleton, die op pad waren met Markle en Prins Harry, plaatsten een foto op hun Instagram Story of the Duchess of Sussex tijdens haar koninklijke tournee door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga in 2018.

“Ik wens de hertogin van Sussex een gelukkige 40e verjaardag!” ze ondertitelden de foto.

Het verjaardagsbericht kwam nadat Markle Middleton, 39, in maart beschuldigde van het laten huilen van haar dagen voor haar huwelijk met Harry, 36, in mei 2018.

Het officiële Instagram-account van de koninklijke familie, dat koningin Elizabeth II vertegenwoordigt, plaatste ook een paar foto’s van de voormalige ‘Suits’-actrice, waaronder een van haar met de koningin, 95, in 2018 en een van haar met Harry en hun 2- jarige zoon, Archie.

“Ik wens de hertogin van Sussex vandaag een heel gelukkige verjaardag!” het account van de koningin schreef naast de foto’s.

Markle en Harry hebben niet de beste verstandhouding met de familie sinds ze in januari 2020 terugtreden als senior royals en over de vijver naar Californië verhuisden om hun eigen imperium op te bouwen.

Harry en Markle – die in juni hun tweede kind, dochter Lilibet Diana, verwelkomden – moeten na Megxit nog samen naar het VK terugkeren, hoewel de hertog van Sussex wel naar huis reisde om de begrafenis van zijn grootvader prins Philip in april bij te wonen. Terwijl hij daar was, bracht hij geen één-op-één tijd door met Charles. Wel heeft hij na de begrafenis nog even met William gepraat.

error: Kopiëren mag niet!