Muziekgroep ZwareGuys zet voort met werken aan producties

De muziekformatie ZwareGuys is druk bezig met het werken aan producties. MC Vuure zegt tegenover Dagblad Suriname, dat het iseen formatie is die is ontstaan in Suriname en in 2004 naar Nederland ging.

Een nieuw nummer uitgebracht door ze heeft als titel ‘Mi De Ete’. Ze hebben afgelopen tijd nummers uitgebracht die goed zijn ontvangen door muziekliefhebbers. Een andere song van ze is Subi Subi.

De groep geeft mee in een gesprek, dat ze in Nederland zelfs elk weekend optredens hebben gehad. Met de komst van de Covid-19-pandemie moeten ook zij zich houden aan de maatregelen. Zodoende zijn ze druk met het werken aan producties. Men mag heel veel verwachten van ZwareGuys. De muziekgroep is voorbereid om voor een show naar Suriname te komen, maar dat alles is uiteraard afhankelijk van de Covid-19 situatie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!