Mike Z heeft nog een videoclip op zijn naam staan

Bollywood Mashup 2 

Zanger Mike Z heeft zijn nieuwste productie gelanceerd met een bijbehorende clip. Real Life Entertainment laat Dagblad Suriname weten, dat het voor de artiest een tweede Bollywood mashup is geworden en zodoende is de titel van dit project, Bollywood Mashup 2.

De productie is gedaan door de internationale artiest/producer “Sunny-R”, ook wel bekend van musiclabel “SAREGAMA RECORDS”. De opname van de videoclip is gemaakt in Spanje, zoals ook het geval was bij Mashup 1. De zanger vindt dat er meer is dan alleen Nederland en tracht op deze manier namelijk onderscheid te maken met andere artiesten.

Michael Hussain

Mike Z is zijn artiestennaam, hij is geboren als Michael Hussain. Michael is van afkomst half Surinaams hindoestaans en half Pakistaans. De 39-jarige woont in Nederland (Rotterdam). Mike beheerst de talen Hindi, Sarnami, Sranang Tongo, Engels en Nederlands. Hij is al een behoorlijke tijd bezig in de muziekwereld, alleen nooit echt serieus opgepakt. Sinds zijn samenwerking met Sunny-R in 2020 is zijn kijk op en belangstelling voor muziek alleen maar groter geworden. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!