SVB stuurt technische staf nationale selecties naar huis

Dean Gorré is niet langer bondscoach van Natio

Dean Gorré is niet langer bondscoach van Natio, de Surinaamse nationale voetbalselectie. Het bestuur van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft om “moverende redenen” het besluit genomen om de technische staf van de nationale selecties te ontbinden, meldt de voetbalbond vrijdag 30 juli in een persbericht.

Een opmerkelijk besluit, vooral nu de bondscoach met zijn Natio de afgelopen maanden internationaal zeer goede prestaties heeft geleverd en het nationale elftal weer op de kaart van Latijns-Amerika geplaatst.

De redenen worden niet nader toegelicht, aldus Natio in een reactie op Facebook. Wel spreekt de SVB haar dank uit. “De technische staf en spelers hebben hun best gedaan en daarvoor zegt de SVB: Grantangi!”

De SVB zal zich nu concentreren op het opzetten van de Sectie Betaald Voetbal, voetbal ontwikkeling in het algemeen en de realisatie van de bouw van het nationaal stadion.

Verder wordt ook gemeld: “De SVB zal de verdere randvoorwaarden creëren, conform het strategisch ontwikkelingsplan van de SVB om ons land tot grotere hoogten te brengen in de regio, alsook in de wereld.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: