Waarom Cardi B waarschijnlijk niet in staat zal zijn om WWE SummerSlam te hosten

Het lijkt erop dat rapper Cardi B de WWE SummerSlam pay-per-view toch niet kan hosten.

Eerder deze zomer werd bekend dat WWE plannen had voor de rapper om de grootste show van de zomer te hosten. WWE kondigde haar “Up” -single aan als het SummerSlam-themalied, maar er is niets bevestigd voor zover Cardi de pay-per-view host.

Cardi die mogelijk SummerSlam host, is in de lucht sinds ze eind juni aankondigde dat ze zwanger was van haar tweede kind.

In een update is nu onthuld dat de rapper rond half september zal bevallen, slechts een paar weken na de WWE-pay-per-view. Een nieuwe rechtbank die een rechtszaak aanspant waarin ze betrokken is, merkt op dat ze het advies heeft gekregen om niet te reizen.

WWE President & Chief Revenue Officer Nick Khan was naar verluidt de man achter SummerSlam die dit jaar in Las Vegas plaatsvindt. Er werd gemeld dat Khan groot was in het idee om van het SummerSlam-evenement 2021 een groot spektakel te maken, en groot van het idee dat Cardi B de show zou hosten.

WWE SummerSlam vindt plaats op zaterdag 21 augustus vanuit Allegiant Stadium in Vegas. Blijf op de hoogte voor updates.

error: Kopiëren mag niet!