NBA: Russell Westbrook gaat naar Los Angeles Lakers

De Los Angeles Lakers zijn van plan wijzigingen te brengen in het team na een teleurstellend optreden in de eerste ronde van de 2021 play-offs. De 2020 NBA-kampioen kreeg de voormalig MVP en Wizards point guard Russell Westbrook, in ruil voor Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope, Montrezl Harrell en de 22e keuze van de 2021 draft.

Westbrook is afkomstig van Los Angeles, dus het is een  soort thuiskomst voor hem.

De 32-jarige Westbrook werd in 2008 geselecteerd door de Oklahoma City Thunder en bracht zijn eerste 11 seizoenen door bij dit team.  Hij werd in 2019 naar Houston gestuurd en vervolgens vorig seizoen naar de Washington Wizards. 

In zijn enige seizoen bij de Wizards scoorde hij voor de vierde keer in zijn 13-jarige carrière een gemiddelde triple-double (22,2 punten, 11,5 rebounds en 11,7 assists). De triple-double-machine van de NBA gaat samen met LeBron James en Anthony Davis een Big 3 vormen in Los Angeles.
VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: