Alia Bhatt steelt de bezittingen van Ranbir Kapoor en de reden zal ervoor zorgen dat je ‘awww’ gaat

De affaire van Alia Bhatt en Ranbir Kapoor is behoorlijk beroemd. Ze zijn echt waanzinnig verliefd op elkaar. Hoewel ze hun persoonlijke leven graag privé houden, krijgen we een glimp van hun liefde te zien als ze gezamenlijk optreden op evenementen. Ranbir Kapoor is niet op een social media platform, maar Alia Bhatt zorgt ervoor dat ze lieve woordjes laat vallen om haar liefde voor Ranbir Kapoor te uiten. Haar recente post gaat helemaal over haar pyaar voor RK.

Alia Bhatt deelde een paar foto’s en verklaarde dat ze hem mist. Ze onthulde ook dat ze zijn bezittingen had gestolen omdat ze hem mist. Op de gedeelde foto’s zien we haar pronken met een zwarte pet en een zwart t-shirt. Haar bijschrift luidde: “wanneer je hem mist, steel je zijn bezittingen (en zorg ervoor dat je veel selfies maakt).” Die pet is van RK. Aaah, hoe schattig zijn deze twee?

Nu kijken fans wanhopig uit naar hun bruiloft. Als de lockdown er niet was geweest, waren ze al getrouwd geweest. Dit is iets dat Ranbir zelf heeft laten zien. In een interview met Rajeev Masand in 2020 had Ranbir Kapoor gezegd: “Het zou zijn verzegeld als de pandemie ons leven niet had getroffen. Ik wil het niet verpesten door iets te zeggen. Ik wil dat doel aanvinken heel snel in mijn leven.” Hij sprak ook dat Alia een overpresteerder was. Hij zei: “Mijn vriendin Alia is een beetje een overpresteerder en ze heeft waarschijnlijk elke les gevolgd die er is – van gitaar tot scenarioschrijven. Ik voel me altijd een onderpresteerder naast haar.”

Alia Bhatt en Ranbir Kapoor zullen samen te zien zijn in Brahmastra. De film is al jaren in de maak en hun fans wachten wanhopig op een update over hetzelfde.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: