Trending Entertainment News Vandaag: Shah Rukh Khan-Kajol herenigd, Sherlyn Chopra beschuldigt Raj Kundra van aanranding, Aditya Roy Kapur in Thadam-remake en meer

Terwijl de aftiteling van een nieuwe dag voorbij komt, is het tijd om terug te kijken naar de grootste nieuwsmakers uit Bollywood die vandaag het trending entertainmentnieuws hebben gehaald. Van de hereniging van Shah Rukh Khan en Kajol en Sherlyn Chopra die Raj Kundra beschuldigt van aanranding tot Aditya Roy Kapur in de Thadam-remake, de moeder van Shilpa Shetty die een klacht indient bij de politie en de zwangerschapsbingo van Kareena Kapoor – dit is alles wat de krantenkoppen in Bollywood haalde om de trending entertainment nieuws vandaag.

Shah Rukh Khan en Kajol worden beschouwd als een van de meest iconische paren van het witte doek en hun langverwachte reünie zou eindelijk in het verschiet kunnen liggen, aangezien de laatste rapporten suggereren dat het duo samen zal schitteren in de volgende film van Rajkumar Hirani, die de verhaal van een Indiase familie en hun worsteling met immigratie. De film wordt naar verwachting een kenmerkende Hirani-onderneming met grote doses emoties vermengd met gelach.

Sherlyn Chopra beschuldigt Raj Kundra van aanranding
Raj Kundra, die momenteel in de gevangenis zit voor zijn vermeende connectie in een pornografie-gerelateerde zaak, heeft meer moeite om hem op te stapelen nadat hij is beschuldigd van aanranding door voormalig Playboy-speelkameraad, Sherlyn Chopra, die ook een FIR tegen hem heeft ingediend.

Aditya Roy Kapur in Thadam-remake
Gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, zal Aditya Roy Kapur voor het eerst in deze nog titelloze thriller in een dubbele rol spelen, met twee totaal verschillende avatars. Geregisseerd door debuterend regisseur Vardhan Ketkar, zal de film worden geproduceerd door Bhushan Kumar’s T-Series en Murad Khetani’s Cine1 Studios.

De moeder van Shilpa Shetty dient een klacht in bij de politie
Er lijkt geen einde te komen aan de toenemende problemen voor Shilpa Shetty en haar familie, aangezien haar moeder, Sunanda, een klacht heeft ingediend tegen een man genaamd Sudhakar Ghare, die haar land ter waarde van Rs 1,6 crore met valse papieren heeft verkocht.

Kareena Kapoor’s zwangerschapsbingo
Kareena Kapoor Khan heeft onlangs een leuke zwangerschapsbingosessie gehouden op haar Instagram-handvat. En de bingolijst is zo hilarisch en herkenbaar dat alle mama’s en aanstaande moeders het spel spelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: