Belfort: De La Hoya vecht tegen een echte vechter

MMA-legende Vitor Belfort heeft Oscar De La Hoya, CEO van Golden Boy Promotions, geprezen voor het accepteren van een gevecht met hem.

Op 11 september zal De La Hoya in het Staples Center in Los Angeles voor het eerst sinds december 2008 de ring betreden – toen hij werd geslagen en tegengehouden door Manny Pacquiao.

De La Hoya, een wereldkampioen in zes divisies, zal het opnemen tegen Belfort in een gevecht van acht rondes – dat is gepland op een catch-weight van 180 pond.

Terwijl hij De La Hoya prees, nam de voormalige UFC-kampioen een uithaal naar Floyd Mayweather – voor zijn beslissing om vorige maand in Florida het op te nemen tegen YouTube-ster Logan Paul.

Paul begon aan het gevecht en was enorm onervaren, maar had een aanzienlijk voordeel in grootte – met een voorsprong van minstens 40 pond toen ze in de ring stapten.

Belfort weet hoe hij zijn handen moet gebruiken, met meer knock-out overwinningen dan enige andere vechter in de UFC-geschiedenis.

“Oscar vecht tegen een echte vechter. (Hij is) niet zoals Mayweather die op zoek is naar een YouTuber met één verlies en nul overwinningen. Hij vecht met de man die tot op de dag van vandaag de meeste knock-outs heeft in de UFC-geschiedenis. Hij won gouden medailles en dat kon ik niet bereiken, want dit is een van de mooiste dingen: Olympiër worden.

Dus ik denk dat Oscar alles deed. Hij is zonder twijfel de beste bokser aller tijden, en voor mij om tegen hem te kunnen strijden en het te kunnen opnemen tegen de beste bokser, is het een droom die uitkomt, daar bestaat geen twijfel over. Maar het is hard werken”, vertelde Belfort aan MMA Junkie.

“Ik denk dat als hij dat doet, hij weet wat er gaat gebeuren. Hij legt dat uit, zodat ik het niet als een hel zie. Ik hou niet van de hel. De hel is een plaats van negativiteit. Ik zie een vreugde. Voor mij is het een plezier om in de zak te blijven.

Ik zat in de pocket met veel sparringpartners die aan het vechten waren. Ik hou ervan. Het is geweldig. Dus onthoud, als je geen plezier hebt in wat je doet, is wat je doet een last. Dus ik beschrijf de hel als negatief, en ik laat niets negatiefs in mijn gedachten komen. Ik ben op zoek naar oorlog. Ik heb er zin in … ik zie dit als een hemelse plek voor mij om in de zak te blijven met Oscar.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: