Diskjockeys over het zorgen voor background music

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat de feestjes, evenementen etc. niet meer gehouden kunnen worden. De welbekende diskjockeys van Suriname kunnen tot heden, fysiek niet optreden voor het publiek. De krant vroeg enkele diskjockeys over het zorgen voor background music.  Aangezien het feit dat er sprake is van versoepeling qua de covid maatregelen

DJ en producer C Futego

Een van de vrouwelijke DJ en producer van ons land zei het volgende. ‘Het is een feit dat ik al een hele tijd niet mag optreden. Het verzorgen van background music heb ik nog niet gedaan. Als DJ kan je dan wel zorgen voor een gezellige sfeer, maar eerlijk gezegd wil je de mensen laten dansen. Ik heb het geaccepteerd dat draaien op feesten voorlopig nog niet kan en focus mij op dit moment op muziek productie’

Splashmaster Gilly

De populaire Splashmaster Gilly zei het volgende in een gesprek. “Ik heb zelfs nog geen boeking voor het afdraaien op terrassen / Cafés maar als die wordt aangeboden zou ik het wel doen want het gemis naar mijn Music, Fans & Publiek is groot. Background muziek kan nu goed gebruikt worden als opbouw voordat we overgaan naar een big party of events. En de customers kunnen dan ook weer bij elkaar zitten en genieten van live DJ performance en zich natuurlijk houden aan alle protocollen van het Covid Team. Maar we moeten verder in plaats van Lockdowns. Ons economie is daardoor helemaal verzwakt”

DjXplotions

De welbekende DjXplotions reageerde als volgt. “Onze muziekindustrie zit al meer dan anderhalf jaar stil. Het is een feit dat niemand kijkt naar ons, hoe wij als artiesten het overleven in de huidige covid situatie. Daarom sta ik nu wel open voor boekingen om achtergrondmuziek te verzorgen op terras/café met inachtneming van alle covid maatregelen”

JoaTheBoa

‘De versoepeling is pas bekend, we hebben eerder wel gehad dat we met inachtneming en conform tijd op straat zijn gaan draaien. Het afdraaien op terrassen / Cafés is mogelijk maar dan moeten we gaan kijken naar het feit bij  welke van de  cafés  bijvoorbeeld dit mogelijk is.’ aldus Joachim Meyer. Hij is meer bekend als JoaTheBoa en is radio Announcer, DJ / Program Director, Radio Dj.(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: