Mony Hond Bordo komt binnenkort met nieuwe songs

De Joël Martinus, bekend als ‘Mony Hond Bordo’ is altijd actief bezig als entertainer en zanger. Hij is momenteel ook directeur van het Anthony Nesty Sporthal (NIS). Dagblad Suriname verneemt van Martinus dat hij binnenkort zal uitkomen met  nieuwe songs.  Momenteel speelt de covid-19 situatie zeker ook een rol voor hem als artiest. Het is moeilijk geweest om aan projecten te werken. De inachtneming van de covid-19 maatregelen is van belang. Bordo heeft met zijn hit nummer “President Tek A Telefoon” een tour gehad naar Europa met uitverkochte shows. Alvorens de komst van de pandemie heeft Mony Hond Bordo voor het laatst in Nickerie voor het groot publiek, het was een evenement georganiseerd door MrZonneman. Daarnaast heeft hij privé optredens gehad. Hij is naar eigen zeggen de enige artiest die bekroond is als de beste entertainer van Suriname en hij gaat dan ook door als prins van Marowijne. In een eerder interview heeft hij het volgende beloofd: ‘Wat betreft entertainment zal ik me inzetten om deze industrie in Suriname tot een hoger niveau te brengen, te kijken naar auteursrechten voor Surinaams artiesten’ aldus Bordo

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: