Indiase klederdracht en de huidige situatie

Eigenaar Asian Bridal, Miyan Sarfuddin, vertelt

De pandemie heeft met zich meegebracht dat er geen feestjes en bijeenkomsten worden georganiseerd. Onze samenleving kent diverse klederdrachten waaronder de Indiase klederdracht. De eigenaar Asian Bridal, Miyan Sarfuddin, vertelt in gesprek met de krant dat de gelegenheden waarbij men gretig gebruik kon maken van de Indiase klederdracht zoals huwelijken, mundan, religieuze bijeenkomst er niet of zijn heel beperkt. Dit heeft ook haar  effecten op import en verkoop van de modieuze pakjes, sari’s etc. “Er is een voorraad in de zaak en die moet uiteraard eerst verkocht worden, alvorens we kunnen overgaan tot het importeren van een nieuw voorraad. Wij nemen de covid-19 maatregelen in acht, het binnenkomen van de zaak is verplicht met mondkapje, handen ontsmetten en ons personeel in de zaak is gevaccineerd. Wij hopen dat als een ieder zich laat vaccineren dit namelijk in de toekomst een verandering meebrengt en dat er met inachtneming van de protocollen weer huwelijken, mundan, religieuze bijeenkomsten kunnen zijn, aldus Sarfuddin.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: