Bollywood
Slechtst geklede celebs van de week: de moderampen van Rashami Desai, Nia Sharma en Akanksha Puri zullen je met pijnlijke ogen achterlaten

Toen de bruiloft van Rahul Vaidya en Disha Parmar plaatsvond, hebben we veel celebs te zien gekregen in huwelijksopschik. Sommigen van hen rockten de shaadi-look, maar anderen flopten koninklijk. Hier is een blik op de slechtst geklede celebs van de week…

Rashami Desai
De actrice was te zien op de huwelijksreceptie van Disha Parmar en Rahul Vaidya in een bruin ensemble met lovertjes op de buste. Van de semi-transparante voering tot het silhouet zag niets er flatterend uit. De make-up van Rashami Desai was perfect, maar zelfs haar prachtige glimlach kon die outfit niet redden.

Aakanksha Puri
De actrice werd in de stad gezien in een metalen sari met een fluwelen mouwloze blouse. Hoewel ze de perfecte lengte en het perfecte lichaam heeft om een ​​sari te rocken, was de outfit op zich niet geweldig om over naar huis te schrijven. De blouse met de strik op de schouder zag er nogal plakkerig uit.

Ankita Lokhande
De actrice poseerde in een katoenen outfit die er luchtig maar te saai uitzag gezien de grijze lucht buiten. We hielden ook niet van de bodems met een gleuf plus garnituren. Met de haarband en witte sneakers was de look gewoon te verwarrend.

Nia Sharma
Voor een show droeg de actrice een zwarte rok met een bedrukte blouse. Het topje had een diepe hals met gouden kettingen. Of het nu de dikke riem, groene hakken of regenboogkleurige top was, niets zag er naadloos uit. De make-up van Nia Sharma was mooi en glimmend, maar dat kon de moderamp niet voorkomen.

Pavitra Puni
Pavitra Punia is iemand waar we dol op zijn vanwege haar modekeuzes, maar deze look maakte niet zoveel indruk. We houden van de kleur op haar, maar de snit en pasvorm ziet er zo slecht uit.

error: Kopiëren mag niet!