Familieruzie te Geyersvlijt mondt uit in drie arrestaties

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft zondag 18 juli een 61-jarige moeder en haar twee kinderen, de 38-jarige B.K. en dochter R.K. (36), voor mishandeling aangehouden, aldus het Korps Politie Suriname zondagavond 25 juli.

Agenten deden na een melding over een familieruzie aan de Tourtonnelaan de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om een slepende kwestie tussen familieleden.

Volgens verklaring van de aangeefsters vroeg hun vader zijn zus om sierpalmen een beetje te snoeien, aangezien hij geen overzicht had op straat. De zus stemde toe en toen de twee dochters van haar broer zouden beginnen met de snoeiwerkzaamheden, kwamen B.K. en R.K. zich met de zaak bemoeien. Zij hielden hun oom en zijn kinderen voor dat niemand aan de planten mocht komen. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen die uit de hand liep.

B.K. deed bedreigende uitlatingen naar zijn nichten en gooide een potplantje op één van ze. De nicht werd geraakt aan een knie en liep lichte letsels op. R.K. daarentegen greep naar een pijp en bewerkte de andere nicht daarmee. Deze nicht liep letsels op aan haar rechter schouderblad. Beide slachtoffers konden na medische behandeling weer naar huis.
De pijp werd aangetroffen en in beslag genomen.

De moeder en haar twee kinderen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn broer en zus B.K. en R.K. door de politie ingesloten, terwijl de moeder werd heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: