Bromfietser overlijdt na aanrijding met auto op Weg naar Reeberg

Bij een frontale aanrijding tussen een auto en een bromfiets zondagochtend 25 juli in alle vroegte op de Weg naar Reeberg ter hoogte van de brug is de 33-jarige bromfietser Jerry Esseboom zwaargewond geraakt en korte tijd later overleden aan de verwondingen.

Volgens verklaring van de automobilist, M.A. (51), reed hij over de Weg naar Reeberg in de richting van Santigron. De bromfietser kwam uit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pand no. 62A kwam de bromfietser door tot nog toe onbekende reden op de weghelft van de automobilist, met als gevolg de aanrijding. De bromfietser liep daarbij vermoedelijk een rechterbeen en -armfractuur op en zijn bijrijder I.N. een fractuur aan de rechterarm. De bromfietser was niet aanspreekbaar. De gewonden werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

I.N. verklaarde echter tegenover de politie, dat de auto juist op hun rijhelft was gekomen. Hij zou ook hebben verklaard, dat het slachtoffer een BBS’er (Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname) is en een dienstwapen in een schoudertas met zich meedroeg. Die tas is vermoedelijk ergens naar toe geslingerd en was zondagochtend nog niet gevonden.

De politie van het ressort Santo Boma heeft de zaak verder in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!