Onthulling nieuwe naam Mulo Latour: Caprino Alendy Muloschool

De onthulling van de nieuwe naam van Mulo Latour vond vrijdag 23 juli plaats. De naam van de school is veranderd in Caprino Alendy Muloschool. De heer Alendy, die vorig jaar op 6 november is overleden, was jarenlang directeur van deze school.

Op 16 november 2020 maakte de vicepresident tijdens een vergadering van De Nationale Assemblee bekend, dat de regering het besluit had genomen de school naar Alendy te vernoemen.

Alendy is geboren op 24 oktober 1952 in Benanoe in het district Sipaliwini. In 1987 werd hij benoemd tot voorzitter van de BEP en trad na 25 jaren af. Van 2005 tot 2010 was hij vicevoorzitter van de Nationale Assemblee.

Alle sprekers memoreerden de onbaatzuchtige inzet van Caprino Alendy als directeur van de  Mulo school te Latour.

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: