NPS doneert sondevoeding aan AZP

‘Waar nood heerst proberen wij onze bijdrage te doen om de nood te helpen ledigen’, aldus de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, bij de overhandiging van een geschenkzending van 80 liter sondevoeding van het farmaceutisch bedrijf Abbott Nederland, aan de
directrice van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), Claudia Marica-Redan.

Deze zending is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Stichting Frambo Nederland en Stichting Frambo Suriname. Rusland sprak zijn bewondering uit voor de diëtisten die door een tekort aan sondevoeding dagelijks zelf in de keuken staan om sondevoeding te prepareren.

Voorzitter Rusland zei, dat hij zich realiseert dat deze zending niet het tekort zal wegwerken, maar hoopt dat de partij hiermee verlichting brengt in de nood.

De directrice van het AZP bedankte de NPS-voorzitter voor de geste en bevestigde dat deze zending zeer zeker in een behoefte voorziet. Ze sprak ook de hoop uit, dat zij naar meerdere zulke zendingen mag uitkijken om zodoende te druk te helpen verlichten voor de zorg.

Bij de overhandiging waren ook aanwezig Tiffany Soepar van de afdeling Diëtetiek van het AZP, Kathleen Paal en dr. Virginia Asin Oostburg.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: