Bewoners buurten Paramaribo-Noord doelwit terroriserende man

Een man, mogelijk een dak- en thuisloze, blijkt al langere tijd bewoners op hun percelen in buurten in Paramaribo-Noord te terroriseren. De man komt ongevraagd op de percelen in de omgeving Mon Plaisir, Twee Kinderen en Blauw Grond en heeft het vooral voorzien op planten, bloemen (orchideeën), fruit en zelfs een kruiwagen.

Dit laat een van de getroffen bewoners de redactie van Dagblad Suriname weten en toont een aantal videobeelden waarop de onbekende man te zien is die rondstruint op een perceel.

De bewoner zegt, dat de diverse diefstallen gerapporteerd zijn aan de politie van het politiebureau Geyersvlijt, maar tot de dag van vandaag is de politie er niet in geslaagd om de man op te pakken. De politie zou beschikken over alle relevante informatie, waaronder zelfs de identiteit van de dief.

De bewoners maken zich zorgen en vrezen dat het erger kan worden en dat de nachtelijke bezoeker vandaag of morgen niet alleen de tuin tot zijn werkterrein maakt, maar ook gaat proberen in te breken in een of meerdere woningen.

Om dat te voorkomen zijn videobeelden, waarop de man te zien is, nu geplaatst op social media (Facebook), in de hoop dat die kunnen leiden tot enige concrete actie en uiteindelijk tot de aanhouding van de dief.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: