Ontspanning hebben we allemaal nodig

Die ontspanning hebben we allemaal nodig vooral in deze tergende situatie. Dat was ook te merken op de zondag op enkele locaties waaronder zwemgelegenheden, de dierentuin (zie foto), Palmentuin en andere plekken waar lekker ontspannen kan worden. Een moeder van drie zegt in een gesprek met Dagblad Suriname, dat zij blij is dat de totale lockdown is opgeheven, “maar de maatregelen moeten we wel goed naleven”, zegt zij. 

Zondag is de beste dag voor een uitje met het gezin.

“Die ontspanning hebben we heel hard nodig, ook de kinderen. Je kan het wel thuis doen, maar niets is leuker dan een uitje te maken en een andere plek te bezoeken”, zegt de moeder. Een andere burger geeft aan, dat er toch meer plekken gecreëerd moeten worden waar men zich kan ontspannen. De bekende ontspanningsoorden zijn vaak genoeg druk en overvol mogen ze ook niet worden. Er moeten meer plaatsen zijn waar je met je gezin kan ontspannen en genieten van de natuur. De benzineprijzen zijn erg hoog en lijkt buiten de stad gaan niet zo’n goed idee. Maar, als er meer van deze ontspannings locaties zijn waar je kind een heel leuke dag heeft, komt dat goed uit”, aldus de burger. 

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: