Man (31) mishandelt en bedreigt zijn zus vanwege geschil over betaling vaste lasten

De 31-jarige W.R. is vrijdag 16 juli door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden verdacht van mishandeling van zijn zus, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagmiddag 18 juli.

De zus deed van de mishandeling donderdag 15 juli aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster wonen zij en haar broer in afzonderlijke woningen op hetzelfde perceel. Daarbij zijn onderlinge afspraken gemaakt voor wat betreft de bijdrage die een ieder maandelijks moet doen om de vaste lasten te kunnen betalen.

De broer verzuimt echter steeds om zijn bijdrage te voldoen, waardoor broer en zus vaker woordenwisselingen hierover kregen. De broer, die wat alcoholhoudende drank had genuttigd, werd boos toen zijn zus hem hierover op 15 juli weer aansprak. Hij ging flink tekeer, mishandelde zijn zus en bedreigde haar te zullen doden. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

De broer werd overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de broer door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: