Twee dode honden gedumpt aan Copernicusstraat

Wat moet je doen als je hond is dood gegaan? Begraven is het meest voor de hand liggende antwoord. Immers, het dier is toch een aantal jaren je maatje geweest en misschien ook je trouwe beschermer als waakhond.

Maar, er blijken mensen te zijn die niet de moeite nemen om hun dode huisdier netjes te begraven. Nee, die dumpen hun overleden trouwe viervoeter gewoon ergens alsof het grofvuil is.

Dat is deze week gebeurd aan de Copernicusstraat, in Paramaribo. Een burger attendeerde de redactie van Dagblad Suriname op twee gedumpte dode honden ergens aan die straat. Natuurlijk zorgt dat voor een zeer onhygienische situatie en ook nog eens een ondraaglijke stank.

Het is triest om weer te moeten constateren dat er helaas mensen zijn die hun hond niet als trouw huisdier zien, maar meer als een voorwerp….

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: