Vier passagiers op vertraagde SLM-vlucht op Aruba aangehouden

Arubaanse politie vindt ruim US$ 185.000 bij de vier Surinamers

De al vertraagde vlucht van SLM, uitgevoerd door de Amerikaanse chartermaatschappij World Atlantic Airlines, van Miami-Aruba-Paramaribo, kreeg woensdag op Aruba – waar een technisch probleem zou worden verholpen – extra oponthoud toen de Arubaanse politie bij vier Surinaamse passagiers een bedrag van ruim 185.000 Amerikaanse dollar aantrof. 

De vier werden terstond aangehouden en afgevoerd.

De PY462-vlucht uit Miami, Florida (VS) met een geplande tussenstop op Aruba, met 114 passagiers aan boord, had dinsdag een technisch mankement. De passagiers werden ondergebracht in hotels op het eiland. Tijdens het opnieuw inchecken, woensdag, werden de dollars ontdekt.  

De politie op Aruba is een onderzoek gestart naar de herkomst van de bijna twee ton aan Amerikaanse dollars.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: