Aannemer asfalteert deel Kwattaweg over kuilen vol water….

Een burger heeft woensdag 14 juli op Facebook een video geplaatst waarop te zien is, dat een aannemer een deel van de Kwattaweg asfalteert. Niets bijzonders zou men denken. Maar, deze aannemer is aan het asfalteren over vol water staande kuilen in de weg, tot stomme verbazing van de persoon die een en ander gadesloeg en vastlegde op beeld.

Tijdens de vreemde werkzaamheden reden overigens gewoon diverse overheidsvoertuigen en een politiewagen langs, maar kennelijk vindt men het in Suriname de gewoonste zaak van de wereld dat een weg vol water toch wordt geasfalteerd. Dweilen met de kraan open dus.

In een eerste reactie zegt minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken tegenover Dagblad Suriname, dat hij het al heeft doorgegeven ‘om na te gaan’. Hij beaamt ook dat het zo dweilen met de kraan open is, immers, binnen de kortste keren is het asfalt als sneeuw voor de zon verdwenen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: