Weer problemen met door SLM ingehuurd World Atlantic toestel uit Miami

Weer heeft de SLM een probleem met een toestel ingehuurd bij luchtvaartmaatschappij World Atlantic Airlines, een Amerikaanse chartermaatschappij. Het toestel was al met een defect uit Miami, Florida (VS), vertrokken, en maakte vervolgens een tussenstop op Aruba. Het zou gaan om een langdurige reparatie aan het radiosysteem in het vliegtuig.

De passagiers zijn geconfronteerd met een urenlange vertraging. Al sinds vier uur dinsdagochtend waren de reizigers op weg. Naar verwachting arriveert het vliegtuig woensdag in Suriname. De passagiers worden ondergebracht in een hotel op het eiland, zo heeft Dagblad Suriname vernomen.

Op de eerste vlucht, 29 juni van World Atlantic Airlines op de route Paramaribo-Aruba-Miami, ging het al mis. Zo was er een defect aan de airo in het vliegtuig en kregen de passagiers geen eten aan boord.

error: Kopiëren mag niet!