Bekende van politie breekt in in Mungra Medisch Centrum

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft afgelopen zaterdag de 61-jarige recidivist I.M. kort na een inbraak in het Mungra Medisch Centrum (MMC) opgespoord en aangehouden, aldus het Korps Politie Suriname maandagavond 12 juli.

De verdachte verschafte zich de toegang tot het gebouw door enkele shutters te lichten. Hij heeft echter niets kunnen wegnemen, maar heeft vermoedelijk op zoek naar geld wel enkele ladenkasten vernield. Na een ingesteld onderzoek door de politie werd op camerabeelden de verdachte I.M., een bekende van de politie, positief herkend.

Na zijn aanhouding werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Terwijl het onderzoek werd voortgezet, kwam ene F.A., die op vrijdag 9 juli aangifte van inbraak in zijn woning had gedaan, in het politiebureau, om aan te geven welke goederen waren buitgemaakt bij die inbraak. In de politiewacht herkende de aangever een tas die bij de inbraak uit zijn woning zou zijn weggenomen, positief als de zijne.

Op grond hiervan werd I.M. eveneens verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan die woninginbraak.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd I.M. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!