Jules debuteert met nummer “Farawe”

De zanger Jules heeft zijn eerste nummer uitgebracht. In een gesprek zeg hij dat “Farawe’ een song is dat ik uit eigen ervaring naar buiten heb gebracht. Het nummer omschrijft letterlijk wanneer je ver bent van je geliefde, je mist de persoon want je kan de persoon niet aanraken, alleen via een telefoon kan je de persoon zien maar dat is niet voldoende, waardoor je de persoon telkens in gedachten hebt. “Farawe” is voor nu alleen via Radio Asosye te beluisteren, maar de bedoeling is om het ook via andere stations te promoten. Het nummer is opgenomen in MSD studio”. Verder werkt hij aan een EP. Mc Vuure is belast met de promotie van zijn producties. Jules is pas in de muziekwereld en maakt de belofte dat muziekliefhebbers veel meer van hem mogen verwachten in de komende tijd.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!