Bekende (54) van politie opgepakt in Calcuttastraat voor diefstal mobiele telefoons

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft maandag 5 juli de 54-jarige S.B. na verkregen informatie in de Calcuttastraat, Abrabroki, aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagmiddag 11 juli.

Deze man is bekend bij een familie die woont aan de Tammengastraat. Terwijl hij zich in de nacht van zondag 4 op maandag 5 juli op dat adres bevond, zag hij kans om onder bedreiging twee mobiele telefoons weg te grijpen uit handen van de hoofdbewoonster en haar zoon om vervolgens er vandoor te gaan. 

Beide mobiele telefoons werden bij zijn aanhouding op hem aangetroffen en inbeslaggenomen. Hierna werd de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

S.B., die een bekende van de politie is, heeft bij de voorgeleiding bekend de telefoons te hebben gestolen. Ook gaf hij toe vaker te zijn gevonnist en de tel hiervan zelfs kwijt is.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij ter zake bedreiging en diefstal met geweld door de politie achter slot en grendel geplaatst. De twee mobiele telefoons zijn inmiddels afgestaan aan de eigenaren.

error: Kopiëren mag niet!