Van ‘t Hogerhuysstraat verkeert in slechte staat

De Van ’t Hogerhuysstraat in Paramaribo verkeert al geruime tijd in een heel slechte staat, voertuigen kunnen nauwelijks op de weg rijden. De weg vertoont heel veel verzakkingen, autobanden raken beschadigd. Ook wanneer het regent zitten de kuilen vol water, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

De samenleving vraagt zich af, hoe lang het nog zal duren voor de weg aangepakt zal worden. Volgens de burgers is er geen sprake van kuilen, maar kraters.

Een geïrriteerde burger vraagt zich af hoe lang het zal duren voordat men de weg zal aanpakken. ‘Hoeveel autobanden moeten nog beschadigd raken? Maak de minister van Openbare Werken geen gebruik van deze weg? Ziet niemand van de regering dat de weg aangepakt moet worden? Niemand gaat de schade van onze auto’s vergoeden!’

Burgers willen dat de weg met spoed aangepakt wordt, zeker omdat het om een heel belangrijke route gaat. Ook willen de burgers zo min mogelijk extra kosten erbij, gezien de huidige economische situatie.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: