Drie ‘slachtoffers’ geweld blijken zelf de verdachten

Twee meisjes, de 20-jarige A.A. en S.A. (19), en hun 17-jarige broer A.A., zijn zondag 4 juli door de politie van het bureau Corantijn aangehouden voor openlijke geweldpleging, vernieling, poging tot zware mishandeling c.q. het medeplegen van mishandeling.

De drie hadden eerst zelf aangifte bij de politie gedaan van al die feiten tegen hun buurvrouw A.H., haar man en zoon. Na een ingesteld onderzoek bleek echter, dat de drie jongeren zich juist schuldig hadden gemaakt aan de door hun aangegeven strafbare feiten.

De twee meisjes en hun jongere broer werden als verdachten aangemerkt, opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: