Shiatsu masseur met visuele beperking begint kringloopwinkel

Ondernemen zit Maikel Sabajo in het bloed. Al 11 jaar is hij actief als Shiatsu masseur. Covid-19 gooide roet in het eten en de praktijk werd gesloten. Sabajo begrijpt dat de klanten bang zijn, de inkomsten daalden met 90 procent. De kosten voor het levensonderhoud, waaronder ook een huurwoning, kunnen niet uitgesteld worden. De ondernemer met een visuele beperking zegt echter niet afhankelijk te willen zijn van de overheid. ‘Ik moet wat anders doen om mijn verplichtingen na te kunnen komen’, zegt hij strijdvaardig. Hij deelt ook mee niet afhankelijk van mensen te willen zijn. ‘Ik wil mijn eigen centjes verdienen, omdat het kan’, laat hij weten.

Idee
Hij kwam al gauw op het idee om te beginnen met de verkoop van goede tweedehandse spullen. De ondernemer wil op deze manier beginnen met de verkoop om hiermee alvast wat te verdienen. Zijn winkeltje op Para is er ook voor mensen in Paramaribo. Hij hoopt in te kunnen spelen op de vraag vanuit de markt. Via een divers aanbod wil hij mensen tegemoetkomen. Sabajo zegt klein te beginnen vanuit eigen initiatief. Voorlopig wil hij huis aan huis leveren. Binnenkort is zijn winkel ook via social media te bereiken. Hij roept op om de winkel te steunen. Mensen die leuke spullen hebben, kunnen deze aanbieden op het nummer 8751418.

RB

error: Kopiëren mag niet!