Meisje (14) onder bedreiging door 47-jarige man seksueel misbruikt

De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft donderdagmiddag, na ingespeeld te hebben op een mediabericht, de 47-jarige G.S. aangehouden die ervan wordt verdacht ’s morgens een 14-jarige scholiere onder bedreiging van een scherp voorwerp seksueel te hebben misbruikt, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 9 juli.

Het meisje, dat op weg was naar school, kreeg in de Kewalbansinghweg een lift aangeboden van een bij haar onbekende automobilist. De 47-jarige man nam een andere route en bracht haar naar een afgelegen plek in het werkressort van de politie van Santo Boma. Daar werd het meishe onder bedreiging van een scherp voorwerp seksueel misbruikt.

Vervolgens zette de man het jonge meisje in de nabije omgeving van de school af. Door tussenkomst van de schoolleiding werd de politie van Santo Boma ingeschakeld. Het meisje werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte kwam in beeld bij het ingesteld onderzoek door de politie van Jeugdzaken. Door veiliggesteld beeldmateriaal kwamen agenten de verdachte op het spoor en arresteerden hem te Sophia’s Lust.

Hij ontkent het het meisje seksueel te hebben misbruikt. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: